Image

Meillä on monen vuoden kokemus nosto- ja kuormanvarmistamisesta. Turvallisuus on tärkein kriteeri tuotteissamme ja tarjoamme laadukkaiden tuotteiden lisäksi koulutusta, tarkastuksia, palveluja ja tukea. Työntekijämme saavat jatkuvaa täydennyskoulutusta alamme huippuosaajilta. Tarjoamme asiakkaillemme teknistä apua sekä tuotteita haasteellisiinkin ratkaisuihin. Olemme nyt lanseeranneet Haklift-Tuoteakatemian asiakkaillemme, jossa jaamme tuotetietämystämme, jotta kaikkien olisi turvallista työskennellä.

Haklift-tuoteakatemian tavoite on vähentää tapaturmien määrää. Olemme toimittaneet innovatiivisia ratkaisuja asiakkaidemme nosto-ongelmiin monien vuosien ajan, samalla kehittäen alamme laajaa asiantuntemusta ja kokemusta.

Arvostamme työntekijöidemme taitoja ja asiantuntemusta, ja olemme ylpeitä siitä, miten voimme auttaa asiakkaitamme turvallisissa nosto- ja kuormanvarmistusratkaisuissa. Hyödynnämme osaamistamme antaaksemme sinulle parasta mahdollista palvelua ja teknistä tukea.

Julkaisemme tällä sivullä ohjeita ja vinkkejä tuotteidemme oikeaoppiseen käyttöön ja asiantunteva myyntimme on aina teidän käytössänne. 


Haklift-tuoteakatemia | oppaat


Koulutukset

Tuotteiden oikeaoppinen ja turvallinen käyttö on tärkeää, jotta vältytään henkilö- ja ainevahingoilta. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti ja järjestämme koulutuspäiviä myös asiakkaillemme. Pitkän kokemuksen sekä tuote- ja markkinatietouden avulla pystymme tuomaan ajantasaisen tiedon koulutuksiimme niin tuotteiden kuin lainsäädännönkin suhteen.

Koulutusta on mahdollista järjestää mm. kuorman käsittelystä, laskelmista ja tuotteista, ajantasaisista lainsäädännön vaatimuksista ja oikeasta nostotyöskentelytavasta.

Pystymme järjestämään koulutustilaisuuksia Hakliftin omassa luokkatilassa (noin 60 henk.) tai vaihtoehtoisesti asiakkaan omissa tiloissa.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva koulutustilaisuus!

Image
Image