Ammattilaisen nosto-, siirto- ja kuormansidontavälineet
Haklift Oy on johtava nostovälineiden ja kuormanvarmistuksen tuotteiden ja ratkaisujen toimittaja Suomessa. Turvallinen nosto alkaa aina oikeiden välineiden valitsemisesta. Asiakkaidemme nostotarpeet ovat ainutkertaisia, ja ratkaisujen sekä apuvälineiden valinta ja turvallinen käyttö ovat aina yksilöllisiä.

Asiantuntijamme ovat yli 30 vuoden ajan ratkaisseet tuhansia erilaisia nostamiseen ja kuorman varmistamiseen liittyviä tilanteita ja asiakkaidemme kysymyksiä. Valitsemme jokaiseen käyttötilanteeseen tarkoituksenmukaiset, alan normit ja standardit täyttävät tuotteet ja neuvomme kustannustehokkaimman nostoratkaisun suunnittelussa. Myös jälleenmyyjiemme paikallinen ammattitaito on loppuasiakkaidemme käytettävissä nostamiseen ja kuormanvarmistukseen liittyvissä kysymyksissä.

Kattava varasto, laaja tuotevalikoima ja hyvät yhteydet Kaarinasta takaavat nopeat toimitukset ympäri Suomea.

Haklift Oy kuuluu ruotsalaiseen yksityisomisteiseen Axel Johnson International -konserniin, johon kuuluu 200 yritystä 34 eri maassa ja on liikevaihdoltaan 1531 M€. Axel Johnson Internationalissa on kuusi eri liiketoiminta-aluetta Hakliftin kuuluessa Lifting Solutions -ryhmään.


Tilaa uutiskirjeemme tästä, niin pysyt ajan tasalla tuotteista, uutisista ja kampanjoista

[hubspot]