Filtterit & kategoriat

Show results

Filtterit

Ei suodattimia

17. Pumppukärryt / pinontavaunut

Haklift Oy on Suomen johtava pumppukärryjen ja haarukkavaunujen toimittaja

Olemme palvelleet asiakkaitamme jo yli 25 vuoden ajan. Tuotteemme ovat tunnettuja laadustaan ja käytännöllisyydestään, ja ne on suunniteltu erityisesti ammattilaisille.

Valikoimastamme löytyy monipuolisia pumppukärrymalleja eri teollisuuden aloille ja kuljetustarpeisiin. Suosituin mallimme on 2500 kg:n pumppukärry (HAVA2500), mutta tarjolla on myös kevyempi 2000 kg:n malli sekä vahvemmalla rungolla ja suuremmalla kapasiteetilla varustetut mallit, kuten 3500 ja 5000 kg:n pumppukärryt. Pitkien kuormien tai useamman lavan kuljetukseen suosittelemme pumppukärryjä pitkillä haarukoilla, kun taas lyhyemmille tai puolilavoille haarukkavaunu lyhyillä haarukoilla on ihanteellinen. Korroosioalttiisiin ympäristöihin suosittelemme haponkestäviä tai kuumasinkittyjä haarukkavaunuvaihtoehtoja.

Sähköinen pumppukärry mahdollistaa kevyen ja ergonomisen työskentelyn, ja kahdella akulla käyttöaika on käytännössä rajaton. Tarjoamme myös vaakapumppukärryjä kuormien punnitsemiseen, mukaan lukien kuumasinkitty vaihtoehto korroosioherkille ympäristöille.

Toimitamme Haklift-pumppukärryt suoraan varastostamme nopealla toimitusajalla.

Lisäksi meillä on aina saatavilla pumppukärryjen varaosia ja varaosapyöriä varastossamme, jotta voimme vastata asiakkaidemme huoltotarpeisiin nopeasti. Tarjoamme kattavasti huoltopalvelua kaikille Haklift-pumppukärryille. Ota yhteyttä myyntiimme, niin autamme valitsemaan juuri teidän tarpeisiinne parhaiten sopivan pumppukärrymallin.

Näytä lisää

Tuotteita löydetty:

Lajittele