OMA OMPELIMO

Oma ompelimo tuo meille joustavuutta ja mahdollisuuden toimittaa nopeasti räätälöidyt nostovyöt, nostoliinat, kuormansidontavyöt ja eri tyyppiset asiakastuotteet. Teemme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti jokaiseen käyttökohteeseen sopivimman vaihtoehdon. Toimitamme myös erikoistyyppiset- ja pituiset nostovyöt nopeasti, sekä työkuormiltaan suuremmat 50 t saakka.

Esimerkiksi teemme erikoisleveitä nostovöitä paperikoneteloille ja muille raskaille tuotteille. Leveä nostovyö on erinomainen myös kohteisiin joissa vaaditaan nostettavaan kappaleeseen kohdistuvaa mahdollisimman pientä pintapainetta.


 

ASIAKASKOHTAISET RATKAISUT

Pitkän kokemuksen omaavat myyjämme auttavat suunnittelemaan säädösten mukaisia räätälöityjä kuormansidonta- ja nostojärjestelmiä. Henkilökunnallamme on kattavat tiedot mm. lastioptimoinnista, nykyhetken lainsäädännöstä ja nostamisesta, minkä avulla pystymme suunnittelemaan jokaisen asiakkaan ainutkertaiseen nosto- tai sidontatapahtumaan juuri oikeanlaisen ratkaisun.

Tuotekehitysosasto suunnittelee uusia tuotteita, innovaatioita ja asiakaskohtaisia ratkaisuja parantamaan asiakkaidemme turvallisuutta ja tehostamaan jokapäiväistä työskentelyä.

 

OTA YHTEYTTÄ, NIIN SUUNNITTELEMME JUURI TEILLE PARHAIMMAN RATKAISUN.
 


 

 

3-osaisen 85 t nostopuomin koekuormitus.

Tuulivoimalan lapojen nostoa Rauman satamassa.

305 t painavan potkuriyksikön nosto 100 t (4 kpl) päällysterakseilla.

Suuren veneen nosto leveillä silmukkanostovöillä.