Kuormansidontavyöt

Haklift on Suomen suurin kuormansidontavöiden ja kuormaliinojen toimittaja Suomessa. Valikoimassamme on useita erilaisia sidontavälineitä kuormansidontaan ja varmistamiseen. Tarjoamme sidontavöitä laajalla repertuaarilla aina peräkärrysidonnasta raskaaseen maantieliikenteeseen, rautatieliikenteeseen, lentoliikenteeseen sekä merirahteihin. Varastovalikoimassamme on myös kuormansidontavälineet trailerien sidontaan, autojen sidontaan, pyörätuolien sidontaan, kiskosidontaan ja moniin muihin kohteisiin. Kuormansidontavyömme on aina valmistettu laadukkaista komponenteista, ja ne vastaavat tämän hetken standardeja ja laatuvaatimuksia (huom! uudet määräykset 1.4.2021 alkaen). Kuormaliinoissa käytetyt komponentit on esimerkiksi valmistettu ympäristöystävällisesti CR6+ vapaasti. Hakliftin kaikki sidontavyöt ovat EU-standardin EN 12195-2 mukaisia LC-arvoineen! EU-alueella on voimassa ns. Sidontalujuus (LC), eli englanniksi LASHING CAPACITY.

 

Oman Suomessa sijaitsevan ompelimomme ansiosta toimitamme myös erikoistyypit ja -pituudet, sekä sidontalujuuksiltaan suuremmat kuormansidontavyöt nopeasti. 

 

Olemme toimittaneet kotimaisesta ompelimostamme tuotteita asiakkaillemme jo 24 vuoden ajan. Toteutamme niin pienet kuin suuretkin asiakaskohtaiset ratkaisut. Ompelimomme tuo meille joustavuutta ja mahdollisuuden toimittaa nopeasti räätälöidyt nostovyöt, nostoliinat, kuormansidontavyöt ja erilaiset asiakastuotteet. Teemme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti jokaiseen käyttökohteeseen sopivimman vaihtoehdon.
Pidämme aina kattavan varaston koukkuja rataslukkokiristimiä, sidontavyön päätteitä, polyesternauhoja ja muita komponentteja. Näin voimme taata asiakkaillemme nopeat toimitusajat myös räätälöidyissä tuotteissa. Toimitamme myös erikoistyyppisiä tuotteita, kuten kiipeilyverkkoja, suojaverkkoja ja nostomattoja.

 

Toimitamme kuormansidontavälineet pääsääntöisesti nopeasti suoraan laajasta varastovalikoimastamme. Ompelimotuotteet teetämme nopeasti asiakkaan mittojen mukaisesti.

Näytä lisää

Tuotteita löydetty:

Lajittele