Tuotteet


Ammattilaisen nosto-, siirto- ja kuormansidontavälineetHaklift Oy on johtava nostovälineiden ja kuormanvarmistuksen tuotteiden ja ratkaisujen toimittaja Suomessa. Turvallinen nosto alkaa aina oikeiden välineiden valitsemisesta. Asiakkaidemme nostotarpeet ovat ainutkertaisia, ja ratkaisujen sekä apuvälineiden valinta ja turvallinen käyttö ovat aina yksilöllisiä.

Tuotevalikoimamme on hyvin laaja ja kokonaisvaltainen nostoapuvälineiden ja kuormansidontatuotteiden osalta. Valikoimassamme on useita eri luokituksen omaavia nostoketjukomponentteja ja nostoketjuja. Valmistamme myös itse nostoketjuyhdistelmiä asiakkaiden mittojen mukaisesti.

Oman ompelimon ja valmistuksen ansiosta toimitamme myös erikoistyyppiset ja -pituiset nostovyöt ja kuormansidontavyöt nopeasti.  

Tarjoamme myös rakennusalan tuotteita, kuormalavahyllyjä sekä muita varastohyllyjä, niin pienten kuin suurienkin varastojen tarpeisiin. Lisäksi löydät valikoimastamme mm.
turvavaljaat ja putoamissuojaimet. Olemme myös Suomen suurin haarukkavaunujen ja pumppukärryjen toimittaja, joten löydät valikoimastamme useita eri malleja.

Pidämme suurinta osaa tuotteistamme varastossa, joten voimme tarjota erittäin nopeat toimitusajat ympäri Suomea ja Eurooppaa.Tuotteitamme

Näytä lisää

Tuotteita löydetty:

Lajittele