Turvallisuus & laatu


Haklift on sitoutunut toimittamaan markkinoille laadukkaita nostoapu-, siirto- ja kuormansidontavälineitä, jotta tärkein asia, turvallisuus, olisi taattu jokaisessa työvaiheessa. 
Työnantaja on valtioneuvoston asetuksella 403/2008 vastuussa siitä, että käytettävät työvälineet täyttävät voimassa olevat määräykset ja ovat toimintakuntoisia työvälineen koko elinkaaren ajan. Valitsemalla Haklift-tuotteen ja käyttämällä tarkastus- ja huoltopalvelujamme varmistut samalla siitä, että voimassa olevat määräykset täyttyvät ja työvälineet pysyvät toimintakuntoisina.


Tuotteidemme laadunvarmistus alkaa tarkkaan laadituilla tuotespesifikaatioilla. Tämän jälkeen teemme tiivistä yhteistyötä sopimusvalmistajiemme kanssa käyden spesifikaatioidemme vaatimukset yhdessä läpi ennen valmistuksen aloittamista. Tuotteiden saapuessa varastoomme tuplavarmistamme tapauskohtaisesti niiden laadun toimitiloissamme olevalla Inspecta Tarkastus Oy:n kalibroimalla 50,0 t koevetopenkillä. Teemme koevetotestejä myös tilauksesta.


Turvallisten työvaiheiden takaamiseksi kokenut henkilökuntamme suosittelee sinulle mielellään nosto-, siirto- ja kuormansidontaratkaisuja perustuen tuotteiden, käyttökohteiden ja lainsäädännön tuntemiseen.