Filtterit & kategoriat

Show results

Filtterit

Ei suodattimia

17. PUMPPUKÄRRYT / PINONTAVAUNUT

Haklift Oy on suurin pumppukärryjen ja haarukkavaunujen toimittaja Suomessa. Olemme toimittaneet pumppukärryjä asiakkaillemme jo yli 20-vuoden ajan. Hakliftin-pumppukärryt tunnetaan laajalti hyvästä laadusta sekä -käytettävyydestä ja tuotteemme onkin suunniteltu suoraan ammattilaisille.

 

Valikoimassamme on useita erilaisia pumppukärrymalleja eri teollisuuden aloille sekä rahtipuolelle. Ylivoimaisesti suosituin malli on 2500 kg:n (HAVA2500) perus pumppukärrymalli. Lisäksi on saatavana pykälää kevyempi 2000 kg:n malli sekä myös rungoltaan ja kapasiteetiltään järeämpiä vaihtoehtoja, kuten 3500 ja 5000 kg:n pumppukärryt. Jos tarve on kuljettaa useampi lava kerrallaan, tai muuten pitkiä kuormia, siihen valikoimastamme löytyvät pumppukärryt pitkillä haarukoilla. Vaihtoehtoisesti, jos kuorma on lyhyt tai puolilava, niin silloin paras vaihtoehto on haarukkavaunu lyhyillä haarukoilla. Jos käyttöympäristö on taas korroosiolle altis, silloin kannattaa investoida haponkestävään tai kuumasinkittyyn haarukkavaunu/pumppukärry vaihtoehtoon.

 

Kevyeen ja ergonomiseen työskentelyyn tarjoamme sähköistä pumppukärryä. Sähköisellä pumppukärryllä lavojen liikuttelu sujuu helposti ja nopeasti ja kahdella akulla käyttöaika on käytännössä ääretön.

 

Jos tarve on myös punnita lavat ja kuormat, niin silloin paras vaihtoehto on vaakapumppukärry. Valikoimassamme on myös kuumasinkitty vaakapumppukärry korroosioherkkiin ympäristöihin.

 

Toimitamme Haklift-pumppukärryt suoraan varastosta nopealla aikataululla.

 

Pidämme varastossa myös aina pumppukärryjen varaosia ja varaosapyöriä, jotta voimme reagoida asiakkaidemme huoltotarpeisiin nopeasti. Tarjoamme myös huoltopalvelua kaikille Haklift-pumppukärryille. Ota yhteyttä myyntimme, selvitä mikä on paras pumppukärrymalli juuri teille ja pyydä tarjous.

Näytä lisää

Tuotteita löydetty:

Lajittele