Lentokonekiskot

Monikäyttöinen sidontajärjestelmä

Lentokonekiskot on suunniteltu erityisesti paketti- ja kuorma-autoille ja ne voidaan asentaa sekä seinälle että lattiaan. Valmistusmateriaalina on käytetty korkealuokkaista alumiiniseosta, joka takaa tuotteen  keveyden ja vahvan rakenteen. Lentokonekiskot voidaan asentaa kuljetustilan lattiaan tai seinään, joko pinta- tai uppoasennuksena. 

Lentokonekiskot takaavat suuremman sidontalujuuden ja ne pystytään integroimaan täysin kuljetustilaan. Esimerkiksi sidontavyö nelinkertaisella kiinnityspäätteellä (EP50) antaa sidontalujuudeksi jopa 2000 daN lattiakiskoon kiinnitettynä. Kaikki kiskot ja varusteet ovat yhteensopivia kaikkien EN 12640 standardin omaavien järjestelmien kanssa. Koska kiskojen kiinnityspisteet ovat vain 25 mm välein, voidaan kuljetettava tavara sitoa tarkasti halutulle paikalle. Lentokonekiskot ovat rakenteensa ansiosta helppo pitää puhtaana ja siksi ne soveltuvat erinomaisesti myös uppoasennettavaksi ajoneuvon lattiaan.

Kiskoja on saatavana myös teräsrakenteisina, jotka ovat alumiinikiskoja edullisempi vaihtoehto ja kiskot voidaan kiinnittää kuljetustilaan hitsaamalla. Teräskiskoissa on sama 25 mm jako kuin alumiinikiskoissa.

Lentokonekiskoja ja sidontavöiden päätteitä käytettäessä täyttyvät ISO 27955/27956 ja DIN 75410 vaatimukset. Käyttämällä nelinkertaisella kiinnityksellä olevaa sidontavyön päätettä saavutetaan EN 12640 vaatimukset.


Jos kisko on kiinnitetty M5 10.9 ruuveilla 75mm välein 
saavutetaan seuraavat työkuormat.


Jos kisko on kiinnitetty M6 10.9 ruuveilla 75mm välein 
saavutetaan seuraavat työkuormat.


 

  • Ominaisuudet: Väli 25 mm (EPKISKO45,5 -> 25,4 mm)
  • Materiaali: Alumiini | EPK2400 ja EPK3000 -> Teräs
  • Merkintä: Standardin mukaan
  • Standardi: EN 12195-2

Filtterit

Näytä lisää filttereitä

Valitse haluamasi tuote. Voit lisätä sen tämän jälkeen tarjouskoriin tarjouspyyntöä varten.