Traumahihna turvavaljaille

Traumahihnapari on lisävaruste turvavaljaille. Suunniteltu tilanteisiin, missä käyttäjä esimerkiksi tippuu katolta tai telineistä ja joutuu roikkumaan valjaan varaan, eikä hänellä ole pelastautumismahdollisuutta ilman ulkopuolista apua.

Traumahihnat mahdollistavat sen, että käyttäjä voi seisoa jalkojen varassa pelastushenkilöstöä odotellessa. Kun käyttäjä seisoo hihnojen varassa vähentää se valjaiden aiheuttamaa painetta jalkoihin ja lantion seudulle. Tämä vähentää verenkierron heikkenemisestä johtuvaa suspension trauman mahdollisuutta. Traumahihnojen avulla käyttäjä voi myös siirtää painoa jalalta toiselle.

Traumahihna toimitetaan aina pareittain. Hihnat on pakattu pusseihin, jotka voidaan kiinnittää turvavaljaisiin. Putoamisen jälkeen hihnat otetaan pusseista esille. Käytön jälkeen hihnat voi pakata takaisin pusseihin ja näin ollen ovat uudelleen käytettävissä. Sopii lähes kaikkiin markkinoilla oleviin turvavaljasmalleihin.

Perustietoa suspension traumasta:
Mikäli työntekijä joutuu roikkumaan valjaaseen, voi suspension trauma (ortostaattinen syncope) aiheuttaa tajuttomuuden, vakavan vamman tai kuoleman. Valjaat estävät laskimopaluuta alaraajoista ja lantion alueilta kun niiden varaan jäädään roikkumaan.
 

  • Materiaali: Polyesteri

Filtterit

Näytä lisää filttereitä

Valitse haluamasi tuote. Voit lisätä sen tämän jälkeen tarjouskoriin tarjouspyyntöä varten.