Haklift tarjoaa laajan valikoiman tunkkeja jälleenmyyjille, ammattilaisille ja harrastajille.

Valikoimastamme löytyvät perinteiset hallitunkit, jotka sopivat hyvin auton renkaiden vaihtoon. Matala 2,5 t hallitunkki taas sopii hyvin esimerkiksi matalien autojen alle ja on samalla myös todella tukeva rakenteeltaan. Tyylikäs alumiininen hallitunkki on kevyt liikutella ja se sopii erittäin hyvin myös renkaiden vaihtoon. Raskaimmille ajoneuvoille suosittelemme koko luokkaa suurempia hallitunkkeja 5 ja 10 t nostokapasiteeteilla. Nämä tunkit ovat myös varustettu pitkällä rungolla. Rekoille ja muille raskaille ajoneuvoille tarjolla on 22 t ja 35 t paineilma-hydrauliset rekkatunkit.

Pullotunkkeja valikoimastamme löytyy 2 - 50 t nostokapasiteeteilla, jolloin myös todella painavien kohteiden tunkkaaminen onnistuu helposti. Hakliftin pullotunkit toimivat myös vaakatasossa. Pullotunkkejakin voimme toimittaa suoraan varastosta.

Mekaanisia ja hydraulisia sivusta nostavia ja kynsitunkkeja valikoimastamme löytyy useita eri kokoja ja malleja. Hammastankotunkit ja farmitunkit taas sopivat hyvin maatalous- ja offroad- käyttöön.

Monia tunkkeja löytyy suoraan varastosta nopealla toimitusajalla.

 

Tutustu tunkkeihin tästä ja pyydä tarjous >> 

 

 

Haklift-rengashyllyt ovat järkevä ja kätevä ratkaisu renkaiden säilytykseen. Rengashylly voidaan lastata ja purkaa molemmin puolin. Hylly on erittäin helppo ja nopea asentaa ja se on rakenteeltaan todella tukeva.

Rengashyllyjä on saatavana eri kokoja. Hyllyn syvyys voi olla 400 tai 500 mm. Korkeuksia, eli päätyelementtejä on saatavana kolme eri korkeutta 2000 mm, 2500 mm ja 3000 mm. Vaakapalkkeja on kaksi eri pituutta 1200 mm ja 1400 mm.

Kaikkia komponentteja voidaan yhdistellä ja rakentaa juuri tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Rengashyllyistä voidaan tehdä helposti myös normaaleja hyllyjä lisäämällä vain hyllylevyt vaakapalkkien päälle.

Voimme toimittaa rengashyllyt suoraan varastosta nopealla aikataululla.
 

 

Tutustu hyllyihin tästä ja pyydä tarjous >>