Oma ompelimo

Oma ompelimo tuo meille joustavuutta ja mahdollisuuden toimittaa nopeasti räätälöidyt asiakastuotteet. Teemme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti jokaiseen käyttökohteeseen sopivimman vaihtoehdon. Toimitamme myös erikoistyyppiset- ja pituiset nostovyöt nopeasti, sekä työkuormiltaan suuremmat 30 t saakka. Esimerkiksi erikoisleveät nostovyöt paperikoneteloille ja muille raskaille tuotteille. Erinomainen myös kohteisiin missä vaaditaan nostettavaan kappaleeseen kohdistuvaa mahdollisimman pientä pintapainetta.

Haklift own sewing room

Asiakaskohtaiset ratkaisut

Pitkän kokemuksen omaavat myyjämme auttavat suunnittelemaan säädösten mukaisia räätälöityjä kuormansidonta- ja nostojärjestelmiä. Henkilökunnallamme on kattavat tiedot mm. lastioptimoinnista, nykyhetken lainsäädännöstä ja nostamisesta, minkä avulla pystymme suunnittelemaan jokaisen asiakkaan ainutkertaiseen nosto- tai sidontatapahtumaan juuri oikeanlaisen ratkaisun.

Tuotekehitysosasto suunnittelee uusia tuotteita, innovaatioita ja asiakaskohtaisia ratkaisuja parantamaan asiakkaidemme turvallisuutta ja tehostamaan jokapäiväistä työskentelyä.

 

Kuvassa tuulivoimalan lapojen nostoa Rauman satamassa 2015.

 

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä, niin suunnittelemme juuri teille parhaimman ratkaisun.

Tuulivoimalan lavan nosto Hakliftin nostovälineillä Raumalla

JAA